Frakt og retur

LEVERINGSTID

Åpne fanen

Leveringstiden er 1-3 arbeidsdager. I kampanjeperioder må det beregnes noe lenger leveringstid. Tar det lenger tid, er vår målsetting å gi beskjed om dette via e-post eller telefon. Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til: firmapost@brodrenejohannessen.noDu vil få beskjed med e-post når ordren er iverksatt.

FRAKT OG GEBYRER

Åpne fanen

Innenlands i Norge er det fast frakt på 75 kr. Eventuelt kan ekstra gebyr forekomme omdu velger en annen betalingsmåte enn kortbetaling eller direktebetaling. For øvrigtilkommer ingen andre gebyrer.Dersom ordren din inneholder varer som passer i postkasse, og vil vi noen ganger sendemed A-post. Merk at du da ikke mottar noe sporingsnummer. Sendingstid for A-post ernormalt 1 virkedag.Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fåttproduktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deginformasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventueltnår levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendigheteneholde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.

PAKKER SOM IKKE BLIR HENTET

Åpne fanen

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake til Brødrene Johannessen. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr på 150kr for pakker som ikke er blitt hentet.

ANGRERETT OG RETURFRAKT

Åpne fanen

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med varen din. Derfor har du alltid åpent kjøp i 14 dager i vår nettbutikk. Den eneste betingelsen er at varen kommer tilbake til oss i sin opprinnelige stand. Originalemballasjen og eventuelle merkelapper skal legges ved i returen. Hvis du har fått feil vare eller en defekt vare står vi selvsagt for returkostnaden. Følg instruksjonene som er forklart nedenfor for å sende tilbake dine varer til oss.Det eneste kravet for retur er at varene ikke er brukt og at originalemballasjen ikke er skadet. Så snart vi har gransket returpakken, og det ikke er noe å utsette på den, skjertilbakebetalingen. Eventuelle skader på varen fører til avdrag på tilbakebetalingen (les avsnittet ovenfor).Av sikkerhetsmessige årsaker blir tilbakebetalingen kun gjort til samme kort/konto som den opprinnelige betalingen ble gjort fra. Ved eventuell tilbakebetaling av kortkjøp krediteres kortet ditt ved hjelp av et unikt referansenummer som identifiserer transaksjonen. Kortinformasjonen er altså ikke blitt lagret av brodrenejohannessen.no. Returer får ikke sendes mot postoppkrav eller etterkrav – disse vil ikke bli løst ut.I juli kan behandlingstid ved returer være noe lenger.

Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlekurven er tom
Kjøp nå