Retur

Vi ønsker at du skal være fornøyd med varen(e) du har kjøpt hos oss, og derfor har du alltid 14 dagers åpent kjøp i vår nettbutikk. Den eneste betingelsen er at varen leveres tilbake i sin opprinnelige stand. Ta gjerne vare på originalemballasje og eventuelle merkelapper, slik at jobben med returhåndtering blir enklest mulig. 

Viktig informasjon:

Fra og med 20.april 2023 har vi byttet fraktleverandør til Posten/Bring. 

 

Retur/bytte av varer - Posten/Bring (f.o.m 20.april 2023)

1. Pakk varen(e) godt inn, og klargjør for sending. Bruk gjerne medfølgende emballasje.

2. Returlapp ligger medlagt i forsendelsen fra oss. Klistre denne over original fraktetikett.

3. Lever til Postens nærmeste postkontor/post i butikk. Alternativt kan en også bestille opphenting fra postkasse gjennom Posten.

4. For å bytte til et annet plagg eller annen størrelse - gjør en ny bestilling på nettbutikken. Returen vil bli refundert så snart vi har mottatt varen(e).Retur/bytte av varer - PostNord (før 20.april 2023)

1. Pakk varen(e) godt inn, og klargjør for sending.

2. Gå inn på følgende link: https://my.postnord.no/return

3. Legg inn ditt 4-sifret ordrenummer og BRJ som returkode (ordrenummer finner du i ordrebekreftelse - utelat "#")

For eksempel om ordrenummeret ditt er 9000, gjør du det slik: 9000BRJ

4. Besøk nærmeste PostNord-punkt, og oppgi returkode. 

5. For å bytte til et annet plagg eller annen størrelse - gjør en ny bestilling på nettbutikken. Returen vil bli refundert så snart vi har mottatt varen(e).

 

Når pakken er levert til PostNord, vil de printe ut sendingslapp og frakte pakken til oss. Så snart vi mottar pakken, sjekker vi at alt er som det skal, og tilbakefører ordrens totalsum minus fraktkostnader.

 

Fast frakt- og returpris er 59kr. Ved retur vil frakt frakt og returfrakt belastes, slik at dette trekkes fra i refunderingen fra oss.