Lin it to win it

Fra det gamle Egypt til den moderne motescenen, har lin beholdt sin posisjon som et tidløst valg for stil og komfort. Videre er lin både økologisk og bærekraftig, da det krever mindre vann og pesticider enn mange andre materialer. Denne sesongen er det klart at lin er tilbake i trendbildet, med en rekke stiler og farger å velge mellom.

Linens karakteristiske tekstur gir en uformell eleganse, som passer perfekt til en avslappet sommergarderobe. Med vår nye kolleksjon, kombinerer vi tradisjonelle håndverksteknikker og moderne designprinsipper for å gi deg et unikt utvalg av linbekledning.

For ham

Vår linnekolleksjon for herrer representerer en perfekt kombinasjon av tidløs eleganse og komfort. Lin er et allsidig materiale som enkelt kan styles for enhver anledning, enten det er en avslappet piknik i parken eller et mer formelt sommerbryllup. Vår nye herrelinje består av lette skjorter, sommerbukser, blazere og shorts, alle i deilig, kjølig lin.

Spesifikt for herrer, har lin en enestående evne til å tilby komfort uten å kompromittere stilen. Linnebukser og skjorter gir en ubesværet, men sofistikert stil som er like passende på kontoret som på stranden. Og for den ultimate sommerlooken, prøv en av våre linskjorter kombinert med linnebukser eller shorts.

For henne

Når det kommer til kvinner, tilbyr lin en blanding av romantisk estetikk og moderne minimalisme. Våre linnebluser, kjoler, skjørt og bukser fremhever femininiteten og gir rom for en leken stil. Lin er også kjent for sin evne til å falle vakkert, noe som skaper et flatterende silhuett uavhengig av kroppstype.

For kvinner, kan lin brukes til å skape et utall av stiler. En linnekjole er det perfekte plagget for en lun sommerkveld, mens en linskjorte kombinert med linnebukser gir et elegant og avslappet utseende for dagtid. Uansett hvilket plagg du velger, kan du være sikker på at lin vil holde deg kjølig og komfortabel hele dagen.

En Tidløs Klassiker for Sommersesongen

Vår nye sommerkolleksjon med lin understreker vår lange tradisjon med kvalitet og stil. Med sin unike balanse mellom komfort og stil, er lin et ideelt valg for både han og henne denne sommersesongen. Oppdag gleden ved denne naturlige fibren, og opplev forskjellen det gjør for din sommergarderobe.